Workshops

Een uitje organiseren? Heidesessie? Een keer iets anders doen met collega’s of vrienden; lekker actief en informeel ? Groepen (teambuiding, vrijgezellenparty, enz) zijn welkom in zijn atelier te Wassenaar. Tijdens de workshops neemt OTTI u moeiteloos en met een aanstekelijk enthousiasme mee naar zijn kleurrijke belevingswereld. Bijgestaan door verfroller en spuitbus zorgt hij ervoor dat iedere deelnemer een eigen kunstwerk maakt dat met trots aan de buitenwereld getoond zal worden.

Workshop uitbreiding

Uw workshop aangevuld met lunch, diner, een borrel of BBQ? Het kan allemaal en in samenwerking met Host-catering zal er op toe worden gezien dat iedereen goed wordt verzorgd.

Hebt u liever dat OTTI naar uw locatie komt? Geen enkel bezwaar! Vloerbedekking op de grond tegen het spetteren en schilderen maar!

De OTTI stadsbus

Een bijzondere locatie

Geen eigen geschikte ruimte of een bijzondere locatie in gedachten waar geen faciliteiten zijn ? Desnoods komt hij met het speciaal daarvoor in het leven geroepen rijdend atelier: De OTTI stadsbus, ofwel OTTI On Tour !! Deze bus is volledig ingericht voor het geven van workshops op elke gewenste locatie.